Bonaire 26 juni – new look

De ochtend verlummel ik weer eens wat. Is ook niet zo gek na een gezellige avond. Ik besluit begin van de middag maar even wakker te worden door nog maar eens over boord te springen en wat te gaan zwemmen/snorkelen. Ik zwem nog maar eens naar Karels pier om de vissen nog eens van dichtbij te bekijken. De grote vissen op de hangplek lijken mij nu Great Barracuda’s te zijn, helemaal zeker ben ik er nog niet van maar voorlopig houd ik het daar toch maar op. Zie ook nog een zogenaamde flat needlefish vlak voor mijn masker voorbij komen. Weer helemaal fris en fruitig ga ik vervolgens halverwege de middag op pad om te zien of mij nieuwe bril gereed is, dat is het geval dus voorlopig kan ik weer wat zien en deze kan ik ook wat makkelijker op mijn hoofd zetten als ik wil gaan lezen. Met goed zicht ga ik nog maar eens op pad, ditmaal wil ik eens kijken of en zo ja waar er ergens een wasserette is. Kan prima in zoutwater wassen maar wil nu wel weer een keer luxe doen en het goed wassen en drogen. Met name het beddengoed lijkt snel vochtig te worden, vermoedelijk door het achtergebleven zou en de hoge luchtvochtigheid in de avond. Ik vind zowaar een grote wasserette, het is even een blokje om maar dan heb je ook wat. Morgen de was maar eens verzamelen dan! Op de terugweg loop ik nog maar eens naar de Top Supermarkt om weer eens wat verse groente, gehakt en (betaalbare) melk te kopen. Vanavond staat er dus weer eens macaroni met verse pasta saus op het menu, heb er nu al zin in. Eenmaal terug aan boord is het alweer een uur of vier. Effectief heb ik een korte nacht gehad dus strek ik mij op het achterdek uit voor een klein middagdutje. Redelijk verkwikt word ik tegen zessen wakker van het accordeon spel bij de buren. De Italiaanse ze zwervers zijn terug en dat zal je dan merken ook… Met de trekzak en geklap op de achtergrond begin ik maar eens aan de bereiding van de avondmaaltijd. Het wordt een flinke pan vol dus daar zal ik de komende dagen nog plezier van hebben! Het smaakt ook weer prima en wanneer het buikje weer vol en rond is beginnen de oogleden als snel moeite met de zwaartekracht te hebben. Ik houd het nog even vol maar duik toch redelijk bijtijds mijn kooi in met een boek. Dat boek had ik niet mee hoeven nemen….

This entry was posted in Dutch. Bookmark the permalink.

5 Responses to Bonaire 26 juni – new look

 1. Shadow says:

  Omg woody allen look!

 2. WJ says:

  Hey Dude…. heel goed… de verwarde look!
  Lekker daar?

  • skipper says:

   Zeker wel lekker hier! Zon, lekker windje en relaxte lifestyle…. Alleen wel duur hier, maar ja je kan niet alles hebben…

 3. Sandra says:

  Geweldige selfie hoor! Ik zie dat je al een staartje of een vlechtje kan maken? En dat sikje…. mag dat er niet weer af? Oh ja.. prima bril wat mij betreft!

Wil je reageren? Dat kan!