Bonaire 23 juli – Stortbuien en hamburgernight

De kop is eraf, van de (werk)week dan wel te verstaan. De rest van de week zit ik weer in de service en mag o.a. pakkingen vervangen, lekkages verhelpen en apparatuur/leidingwerk vervangen. Dat is wat meer afwisselend en een welkome afwisseling van het zwembaden schoonmaken. Begin van de middag word ik door Mark voor de lunch afgezet bij de boot en benut de pauze mede om, enkele voor een werkvergunning noodzakelijke, formulieren eindelijk op de bus te toen. Na een paar uiterst verfrissende stortbuien word ik weer opgepikt door Mark voor het middagprogramma. De middag vliegt voorbij en voor ik het weet sta ik even na vijven alweer bij de dinghy. Het is woensdag dus hamburgeravond! Na aan boord snel even een frisse duik en een douche te hebben genomen ga ik rap weer naar de wal en wandel naar Zula’s waar het alweer een drukte van belang is. Naast het reguliere volk zijn er ook veel zeilers en we krijgen een hele lange tafel toegewezen om onze burgers aan op te eten. Ik zit aan een uiteinde en ben in goed gezelschap van Fred & Marian van de Kostat (ut Grun) en Martin van de Blues. Het is weer een gezellige avond en de hamburger gaat erin als koek maar het is pas woensdag dus morgen moet er weer gewerkt worden. Niet al te laat reken ik dus af en wandel met Martin terug richting Karels. Martin gaat retour naar de Blues maar ik wil nog even een kijkje nemen bij Havana’s waar vanavond een jamsession op het programma staat. Het programma is nog niet begonnen dus ben mooi op tijd. Ook na een biertje is de jamsessie nog niet begonnen en besluit ik, als werkende mensh, toch maar bootwaarts te gaan (verstandig als ik (soms) kan zijn)… Even na tien uur ben ik weer aan boord en duik meteen maar mijn nest in.

This entry was posted in Dutch. Bookmark the permalink.

2 Responses to Bonaire 23 juli – Stortbuien en hamburgernight

  1. WJ says:

    Wauw gabyman… ordentelijk hoor!

Wil je reageren? Dat kan!