Bonaire 19 augustus – lange tenen en harde stenen

Ook vandaag  staan weer een groot aantal zwembaden op ’t programma. Het team ‘fast & furious’ (wij dus…) gaan dan ook als een razende van start. We doen weer ons uiterste best maar houden aan het eind van de dag toch een paar zwembaden over… Aan half werk doen we niet dus het zij zo..

Naast de vele leguanen zijn er op dit eiland ook veel kolibries, nee niet de bootjes maar de piepkleine vogeltjes. Bij een van de zwembaden kan ik die nu eens van dichtbij bekijken. Tussen de bloeiende bloemen door hebben twee van die beestjes soort van ruzie lijkt het en ze bekvechten op nog geen meter van mijn neus. Prachtig gezicht om die kleine vogeltjes zo in de lucht te zien hangen!

Bij het laatste zwembad van de dag, dat in de blakende hitte ligt, verslapt mijn aandacht wat en stoot ik ongenadig hard mijn grote teen tegen de harde opstaande natuurstenen rand van het zwembad. Het werken in teenslippers heeft zo z’n nadelen. Het vel ligt van de teen af en mijn teen kleurt prachtig diep rood van het bloed. En het ging zo goed… Met een pijnlijke teen dus retour boot en daar ontsmet ik de lange teen zo goed en kwaad als het gaat. Ik besluit vandaag dan ook maar geen verdere acties te ondernemen en duik met mijn macaroniprak op de salonbank om een film te kijken. Het is mooi geweest voor vandaag!

This entry was posted in Dutch. Bookmark the permalink.

4 Responses to Bonaire 19 augustus – lange tenen en harde stenen

 1. ruud says:

  Onderschat het dreamteam niet ..

 2. Robert1 says:

  Aloesap is prima om wonden te behandelen, dan geneest het mooi en snel. Gewoon stukje afsnijden langs de kant van de weg en het sap op de wond laten druppen. En tsja, werken op teenslippers is vragen om moeilijkheden. beterschap!

  • skipper says:

   Heb tegenwoordig ook vaak ontsmettingsmiddel bij me gezien mij historie met die dwergenhuisjes! Maar over Aloa gesproken, dat verkopen ze hier ook als sap en da’s erg lekker!

Wil je reageren? Dat kan!