Bonaire 15 oktober – Afscheids popquiz

Er is een stapeltje nieuwe zwembaden gearriveerd op Bonaire. Een groot deel van de dag gaat dan ook op aan het verplaatsen van deze baden van de haven naar een centraal terrein in Kralendijk. Even na vijf uur stap ik weer in mijn dinghy om rap terug naar de boot te gaan. Het is immers woensdag dus dan wil ik even een biertje doen bij Zazu. De afgelopen weken ben ik niet aan de hamburger toegekomen omdat we de filmhap naar binnen hebben geschoven bij Caribbean Chilout maar vandaag is de planning anders. Ben en Ingrid (de ‘Blabbers’) vertrekken morgen naar Curacao en willen nog een keer de popquiz bij Havana’s doen als afscheidsactiviteit. Gezellig natuurlijk dus de basisbezetting van het team bestaat uit de Blabbers, Alex en Sylvia en mijn persoon. Na een hamburger naar binnen te hebben geschoven bij Zazu rijden we naar Havana’s om een plaatsje te veroveren. Ook Hans en Anja en dochter en schoonzoon hebben tijd gemaakt om het team te versterken en met negen man nestelen we ons in een prima (maar warm) plekje aan het eind van de bar. Halverwege de quiz komt ook Paul het team versterken maar het mag niet baten, we vallen (weer) niet in de prijzen… Maar lol hebben we wel gehad en daar gaat het om tenslotte!

This entry was posted in Dutch. Bookmark the permalink.

2 Responses to Bonaire 15 oktober – Afscheids popquiz

 1. Ton Hoogenboom says:

  Hi Gaby

  Berichtje van S/Y Argo — Ton & Gerry

  Aardig feestje daar op Bonaire zo te zien op de site
  Wij vliegen over 1 1/2 week weer naar de boot ( Trinidad )
  Ik heb een vraagje over Open CPN
  ik heb begrepen dat jij daar ook wat problemen mee had ?

  Ik hoor van je
  Gr Ton

  • skipper says:

   Hoi Ton!

   lekker overzomerd in NL dus! Open CPN werkt op zich prima maar het probleem wat ik heb is dat er een soort buffer volloopt waardoor het programma vastloopt en daarna niet meer wil opstarten. Dat valt te voorkomen door ca. eenmaal per dag de pc opnieuw op te starten. Waar het precies in zit heb ik nog niet achterhaald…. Wat is jouw probleem?

   Groeten,

   gaby

Wil je reageren? Dat kan!