Bonaire 26 oktober – Lazy sunday & art exhibition

Na een paar uur aanklooien aan boord ga ik aan wal om mijn ouders op te zoeken, de was te doen en om even boodschappen te doen met mijn ouders. Ditmaal niet met mijn Ferrari maar met de Toyota. Toch wel erg handig zo’n auto… In de middag ga ik met schone was weer retour naar de boot en koel even af met een snorkel tripje langs de kant. Ook mijn ouders frissen even op maar dan in ’t zwembad. Eind van de middag zoek ik mijn ouders weer op en loungen we wat bij het appartement met du vin, du pain et du boursin. Tegen half zes trekken we de deur achter ons dicht om even bij een kunstexpositie te gaan kijken. Ook de beide buurvrouwen hebben daar wel oren naar dus die gaan ook mee. Het is een expositie bij hotel Roomers (Belnem) van lokale kunstenaars. Ook Jose en Wolmoet staan er met hun fraaie creaties. Met een drankje in de hand bekijken we alles eens even en babbel ik wat met bekenden. Wanneer het eenmaal donker is stappen we weer in de auto en gaan retour naar het appartement. Na nog een frisje ga ik retour naar de boot, morgen moeten we namelijk extreem vroeg op!

This entry was posted in Dutch. Bookmark the permalink.

Wil je reageren? Dat kan!