Bonaire 19 november – hamburgerloze woensdag

De lange dag van gisteren eist bij het eerste zwembad alweer zijn tol. Bij het verlaten van het voor dwergen ontworpen pomphuis stoot ik ongenadig hard mijn harses. Ik zie geen engeltjes oid maar wel even soort van dubbel. Gelukkig blijft het daar vandaag bij maar aan het eind van de dag komen we nog steeds een paar zwembaden tekort. Na terugkoppelen met het kantoor besluiten we dan ook maar dat ik morgen ook met Ike op pad zal gaan om zwembaden schoon te maken zodat we de opgelopen achterstand in kunnen proberen te halen. Eenmaal terug aan boord is de fut er wel uit. Ik overweeg nog even om alsnog een hamburger te gaan eten bij Zazu (het is tenslotte hamburgernight….) maar verstandig als ik ben (…) zie ik daar vandaag maar eens vanaf. Na een eenvoudige maaltijd klap ik de boordbios open en duik mijn filmvoorraad in. Even na tienen gaat het licht uit sluit ik de oogleden voor een goede nachtrust.

This entry was posted in Dutch. Bookmark the permalink.

Wil je reageren? Dat kan!