Bonaire 10 december – flexibele inzet

Ik begin vanochtend in de servicedienst maar dat duurt niet lang. Wanneer ik rond tien uur even op kantoor ben komt Ike aanrijden en hij heeft zijn teen in ’t verband. Zijn pijnlijke teen blijkt gescheurd te zijn en hem is verzocht in ieder geval een paar dagen rust te houden. Per direct word ik dan ook op pad gestuurd om de zwembaden van Ike schoon te maken. Maar eerst moet ik Ike even via de huisarts weer naar huis brengen. Met de late start weet ik in de ochtend slechts twee baden schoon te maken. Op verzoek va Ike pik ik om 12 uur zijn vrouw op en breng haar naar huis toe. Ik mag vervolgens natuurlijk niet meteen vertrekken en moet in ieder geval nog even mee-eten. Met volle maag ga ik een half uurtje later weer op pad. Even na vijf uur lever ik de auto weer in en praat nog ‘even’ met Nico. Die zit op de praatstoel (dacht dat het een bureaustoel was…) en pas tegen kwart voor zeven zet hij mij dan ook af bij Karels. Ik ben in ieder geval weer helemaal op de hoogte van het reilen en zeilen binnen Hidrofor… In het donker pruttel ik naar de boot en werk daar mijn weke boterhammen naar binnen die de hele dag in mijn tas hebben gezeten. Fut voor een hamburger bij Zazu heb ik niet meer vandaag. Wel word ik nog even uitgenodigd bij Shelley en Tim op de Northwind om er een biertje te komen drinken. Mits ik koud bier meeneem natuurlijk… Na gezellig een biertje te hebben gedronken moeten zij op pad en ga ik retour naar de boot. Ik probeer nog een serie te kijken maar de ogen vallen dicht, hoogste tijd dus om horizontaal te gaan!

This entry was posted in Dutch. Bookmark the permalink.

Wil je reageren? Dat kan!