Falmouth 12 juni (time flies…)

Het is 08.00 uur en wederom is het grijs en nat. Vanochtend maar weer eens een wasje draaien. Maar eerst koffie en ontbijt natuurlijk. Ik controleer beide thermoskannen. Het water uit de oude is vrijwel koud met een vleugje lauw. De nieuwe is, na ca. 12 uur, nog goed heet. Top. Maar op de kan staat dat het tot 28 uur heet zou blijven dus de dop gaat er nog even op. Vanavond nog maar eens testen. De ochtend staat, mede gezien het druilerige weer, in het teken van de was. Ik gooi de wasmachine vol en ga vervolgens in het restaurant maar weer even het weer bekijken, de website bijwerken en ik probeer een film te downloaden. Het weer lijkt niet veel anders als gisteren en dat betekent dus dat ik hier nog wel even ben. Zeker als het zo druilerig is word ik daar niet meteen blij van. Af en toe controleer ik de wasmachine en als die eindelijk klaar is gooi ik de boel in de droger. De downloadsnelheid valt niet tegen en na een uur is de film zowaar binnen en de was klaar en droog. Terug op de boot controleer ik de film. Prima beeld maar helaas wel de Duits nagesynchroniseerde versie…scheisse! Nou ja, alles beter dan om de haverklap een andere zender….

Het blijft regenen en flink waaien. En alhoewel in na de lunch op pad had willen gaan doe ik dat dus toch maar niet. Ik overweeg om een deel van de website ook in het Engels te gaan doen dus ik ga maar eens een paar log entries (jaja, da’s al Engels) vertalen. Eens kijken of dat een beetje vlot wil en of het dus een beetje efficiënt te doen is. Anders maar een Engelse synopsis o.i.d.

Als het eindelijk even droog wordt ga ik de benen toch maar even strekken en wandel naar de Sainsbury’s om wat geld uit de muur te halen en wat avondeten te halen. Het wordt thaise soep, een stokbroodje en griekse yoghurt met honing als toetje. Ook meteen nog een zakje chips gehaald voor bij der Film heute abend.

 

This entry was posted in Dutch. Bookmark the permalink.

2 Responses to Falmouth 12 juni (time flies…)

  1. Robert says:

    Hi gab, waarom doe je het niet alleen in het engels? scheelt een hoop tijd, niet?
    Hoop dat het weer snel beter wordt en dat je verder kan, success en tot mails
    Robert

Wil je reageren? Dat kan!