Trinidad 20 september 2016 – Slechte start

Ik heb verschrikkelijk slecht geslapen, het was nog steeds erg warm en ik kon gewoon weg niet in slaap komen. Helemaal niks voor mij want normaal gesproken mag ik van geluk spreken dat ik niet in slaap val voordat ik in bed lig. Na drie uur plafondstaren maar opgestaan en wat geïnternet met een bekertje melk. Tegen drieën maar weer naar bed en uiteindelijk toch in slaap gevallen. Allemaal leuk en aardig maar dat helpt niet met vroeg opstaan (blijkbaar). Ik word namelijk pas om half negen wakker! Had de wekker op half zes gezet om lekker vroeg te schilderen… Snel koffie en wat eten, daarna rap aan de slag voor de regen komt. Eerst de waterlijn licht opschuren, daarna ontvetten en dan kan ik verf mengen. Ik moet opschieten want de wolken zijn al in aantocht. Na flink doorrollen ben ik tegen half twaalf klaar en is het nog steeds droog. Ik ruim de spullen op en ga even uitwasemen bij de fan op de salonbank. Pas tegen half een gaat het regenen maar het zet niet echt door dus ik heb mazzel vandaag. Het is nog steeds bloedheet al zij het niet meer zo bloody hot als gisteren. Niettemin ben ik redelijk futloos en houd mij tijdens de warmste uren maar rustig. Niet teveel bewegen en bij de ventilator blijven zitten… Ik weet zelfs nog even een powernapje te doen in de wind van de ventilator. Maar al dat rondhangen en uitslapen schiet natuurlijk niet op qua kluswerk. Tegen vieren schop ik mijzelf dan ook onder mijn hol en ga weer even aan de slag. Maak wat plamuur aan om wat plekken op de bovenste rand van de romp aan te pakken en tegen vijf uur besluit ik, het ziet er droog uit, ook nog maar een laag op de waterlijn te zetten. Een grijze ditmaal. Iets na vijven starten is wellicht wat te laat… want ik maak de klus in het donker af. Maar daarna heb ik een biertje wel verdiend vind ikzelf. Ondanks de beroerde start en de warmte toch nog redelijk wat gedaan. Na twee biertjes naar binnen gegoten te hebben (waar blijft het…, zal wel verdampen..) gooi ik de pasta in de pan en kijk een paar afleveringen ‘keuringsdienst van waarde’, het internet is namelijk zeer redelijk vandaag. Na een verfrissende douche duik ik om elf uur het vooronder in en val zowaar vrijwel meteen in een diepe slaap.

This entry was posted in Dutch. Bookmark the permalink.

Wil je reageren? Dat kan!