St. Maarten 21 maart 2017 – Verloren dag

Ben helaas reeds even na zeven uur wakker en kan de slaap niet meer vatten. Eruit dus maar! Heb wederom geen kater maar echt vooruit te branden ben ik ook niet. Niet heel vreemd. Het wordt dus een luie dag vandaag en ik rommel wat aan aan boord. Eind van de ochtend stap ik in de dinghy om de benen te strekken, ik ga maar weer eens even naar de Carrefour. Er is vandaag erg weinig wind en dat merk ik pas goed wanneer ik mijn wandeling begin. Het is bloody hot. Maar in de Carrefour is het gelukkig lekker fris en ik wandel dan ook wat langer dan noodzakelijk door de lange gangen met heerlijkheden. Ik weet mij wel te beperken tot de strikt noodzakelijke zaken gelukkig en met brood, melk, kaas en gehakt verlaat ik de Carrefour en wandel terug naar het dinghy dock. Eenmaal terug aan boord snavel ik een uitgebreide late lunch naar binnen en doe daarna toch maar een dutje. Het gebrek aan slaap en de warmte eisen hun tol… En zo is het dan zomaar weer eind van de middag. Het was de bedoeling om vanavond te gaan koken maar de late lunch ligt nog zwaar op de maag. Dat plan gaat dan ook tezamen met het gehakt de koelkast in. Mijn TV dinner bestaat vandaag dan ook uit een restantje stokbrood en wat Franse kaas. Ook lekker. Ik weet nog een paar afleveringen van NCIS te bekijken alvorens mijn oogleden te zwaar worden en ik het vooronder opzoek om wat slaap in te halen.

This entry was posted in Dutch. Bookmark the permalink.

Wil je reageren? Dat kan!