St. Martin 30 maart 2017 – Sanitaire luxe

Na de koffie werk ik mijn blog weer een beetje bij, dat is er de afgelopen dagen niet van gekomen. Met weer een paar dagen erbij op ’t blok gaan we op pad. Mijn sanitaire voorzieningen zijn ietwat spartaans in de ogen van WJ dus we gaan de douche bij Lagoonies maar eens opzoeken. En als we er dan toch zijn relaxen we fris en fruitig op het terras even met een cappuccino. Terwijl we daarmee bezig zijn komt ook Greg aanwandelen en drinkt een kopje mee. Greg is een Brit met een guitige kop en onvervalste Britse humor. Kortom, een grappige man. Hij vaart op een uit de kluiten gewassen catamaran (sy Koolau) en is een goede bekende van Martijn. Na de koffie scheiden onze wegen en gaan we weer op pad, op naar de Carrefour om even boodschappen te gaan doen. Weer terug aan boord krijg ik een berichtje van Rock, hij is inmiddels onderweg naar Colorado maar heeft per ongeluk een tas met etenswaar in zijn kuip laten staan, of ik daar wellicht interesse in heb. Welja…na de lunch haal ik het dus maar even op. Helaas bestaat het slechts uit verlepte sla, zure melk, zweetkaas en zo nog wat zaken. Weinig bruikbaars dus. Wat later op de middag gaan we even bij Martijn langs en drinken daar een paar koppen thee terwijl we de middag doormidden ouwehoeren. Terug aan boord komt Martijn bij ons langs met zijn computer, ik heb namelijk aangeboden om wat door hem gemaakt filmpjes te editen en te combineren zodat hij dat op Facebook kan zetten. Na de bestanden over gezet te hebben en een biertje te hebben gedronken gaat Martijn weer retour en begin ik met koken. Het wordt vanavond mijn ‘fameuze’ pastaprut (…). Gelukkig kan WJ het waarderen en hij durft zelfs twee maal op te scheppen. Mijn kookkunsten vallen dus mee constateer ik. Aangezien Martijn binnenkort weg gaat besluit ik na de prut maar even met de filmpjes bezig te gaan. WJ gaat ondertussen in de relaxstand met een boekje en een drankje. En zo krijgen we de avond ook weer prima kapot, even na tien uur gaat het licht uit en de ogen dicht!

This entry was posted in Dutch. Bookmark the permalink.

Wil je reageren? Dat kan!