St. Martin 1 april 2017 – Rommelige markt

We zijn niet bepaald topfit vanochtend en komen dan ook maar langszaam op gang. Maar het is wel de dag van de maandelijkse rommelmarkt bij Toby’s dus wat later in de ochtend gaan we dan toch op pad om daar een kijkje te gaan nemen. Er is weer veel rommel en de usual suspects/bekenden lopen er natuurlijk ook weer rond. We vinden niks van onze gading en met het geld nog in de zak gaan we niet heel veel later dan ook weer retour naar de boot. Terug aan boord gaat WJ in de relaxstand en ik besluit mijn kleine buitenboordmotor maar eens onderdeks te gaan stouwen. In mijn zeilenberging weet ik een plekje te creëren en vervolgens kan de kleine Yamaha daar worden opgeborgen. Nu heb ik voor beide andere motoren tenminste een plek aan dek. Dat is trouwens wel tijdelijk want ik wil op zoek naar een goede 10 pk motor en dan kunnen de 6 en 8 pk dus weg. Maar zover is het nog niet dus dan is het wel handig dat ik ze beide op de hekstoel kan monteren. Ik duik vervolgens ook nog even het niet al te frisse water in om de onderzijde van de dinghy schoon te maken en neem meteen de schroef van de boot maar even mee. Daarna houd ook ik het voor gezien qua activiteitenprogramma en sluit mij aan bij het relaxprogramma van WJ. Het diner is vandaag ook lekker makkelijk en bestaat uit de reeds eerder gefabriceerde pastaprut. Na nog wat loungen, lezen en relaxen houden we het voor gezien voor vandaag en gaan lekker bijtijds slapen.

This entry was posted in Dutch. Bookmark the permalink.

Wil je reageren? Dat kan!