St. Martin 2 april 2017 – Britse dames

Tijdens de koffie krijg ik een berichtje van Martijn, of we straks op de koffie komen. Prima! Het wordt echter koffie op de Koolau van Greg en niet Prinses Mia. Beide heren zijn gisteravond op stap geweest en hebben twee dames bevriend waar ze nogal vol van zijn. Een daarvan gaat vandaag terug naar de natte UK en daar wil Martijn nog wel even afscheid van nemen. Na wat telefonisch contact hebben ze het voor elkaar, de dames komen nog even langs op weg naar het vliegveld. Maar voordat het zover is moet/wil ik nog even wat filmpjes uploaden voor Martijn. Dat duurt dan weer langer dan verwacht en ondertussen arriveren de dames dan ook. Het blijken van oorsprong Britse dames te zijn, een beetje apart zijn ze wel. De kleinste (Kim), die onderweg is naar het vliegveld, is ietwat luidruchtig met een plat Engels accent en heeft duidelijk enige cosmetische hulp gehad bij het gevecht tegen de zwaartekracht. De andere dame (Kirsty) heeft een wat meer natuurlijke tongval en woont blijkbaar op het eiland. Martijn vindt het allemaal erg vermakelijk. Na een paar biertjes gaan de dames met Greg naar de Koolau voor een rumpunch en Martijn volgt niet veel later. Ik ben nog bezig met het uploaden van een filmpje en wij blijven dan ook achter op de Prinses Mia. Wanneer de dames doorgaan naar het vliegveld komt Martijn weer terug en is de upload ook bijna gereed. Inmiddels ia het alweer na tweeën en rammelen onze magen. Hoogste tijd dus om even boodschappen te doen en te gaan lunchen. Na de erg late lunch is er weinig van de dag meer over. Ik help Greg nog even om zijn boot aan een mooring verderop te knopen en eenmaal terug komen de Blabbers langs om afscheid te nemen, zij gaan morgen verder naar St. Thomas. Na een tijdje bijkletsen gaan ze door naar hun boot en is het inmiddels zo goed als donker. Tijd dus om te gaan koken. Niks bijzonders vandaag, het wordt rode kool met appelmoes en braadworsten… Pas tegen half negen hebben we dit culinaire hoogstandje naar binnen gewerkt en gaan we rap door naar Martijn voor een afscheidsborreltje want ook hij vertrekt morgen richting de USA. Het loopt dus langzaam leeg hier…

This entry was posted in Dutch. Bookmark the permalink.

Wil je reageren? Dat kan!