St. Martin 4 april 2017 – Afscheid

Ik ben gisteren vergeten brood te halen dus dat ga ik na de hoogstnoodzakelijke koffie maar even rechttrekken zodat we de gebakken eieren ergens op kunnen doen. Met het ontbijt eenmaal achter de kiezen gaan we naar Lagoonies voor een echte douche en een cappuccino. Na even relaxen gaan we retour naar de boot voor de lunch, stokbrood met Franse kaas (what else…). Tegen half drie is het tijd om WJ naar het vliegveld te brengen, we drinken er nog een kop koffie samen en dan is het tijd om afscheid te nemen. Ben benieuwd wanneer en waar we elkaar weer zullen treffen. Weer terug aan boord wil ik mijn blog bijwerken, helaas blijkt de Mac meer kuren te hebben gekregen. De computer loopt vast en nadat ik ‘m weer aan de praat heb blijkt de wifi kaart niet meer te worden niet meer herkend. Grmbllll. Zou dat met de nieuwe accu of het 12volt laadsnoer te maken hebben? Vervelend is het wel en ietwat narrig probeer ik de boel weer aan de praat te krijgen. Uiteindelijk ben ik twee en een half uur bezig om de boel weer aan de praat te krijgen. Veel zin om dan nog met mijn blog aan de slag te gaan heb ik dan niet meer helaas. Wanneer ik mijn frustraties aan dek wil laten luchten zie ik dat er een flinke Beneteau op spuugafstand naast mij heeft geankerd. Er is toch echt wel voldoende ruimte dacht ik zo dus deze actie helpt mijn stemming niet. Met een norse blik en wat handgebaren uit ik mijn ongenoegen, ze steken wat meer ketting maar liggen dan nog steeds vrij dichtbij. Ach, ik heb een stalen boot dus ik besluit mij er verder niet druk over te maken. Rond half zes komt de grote blauwe vogel de landingsbaan op taxiën, neem er nog een foto van en terwijl de motoren beginnen te brullen wens ik WJ een goede thuisreis. Zijn, maar ook mijn, vakantie zit er op. Het was een mooie aanloop naar mijn nieuwe werkende leven dat morgen gaan beginnen. Ik ga dan ook redelijk bijtijds naar bed vandaag zodat ik morgen fris en fruitig bij mijn nieuwe werkgever kan verschijnen!

This entry was posted in Dutch. Bookmark the permalink.

Wil je reageren? Dat kan!