St. Martin 5 april 2017 – Terug naar de werkende klasse

Rond zes uur gaat de wekker, dat is even wennen (de wekker dan). Na een flinke sloot koffie, scheren en douchen ga ik op pad en ben ruim voor acht uur present bij IWW (Island Waterworld). Ik word door Birgit verwelkomt en niet veel later zit ik bij de HR manager om (o.a.) het contract te ondertekenen. Vervolgens maak ik met Rene een rondje over de werkvloer en door de opslagloodsen. Er werken nogal wat mensen en de namen duizelen mij dan ook. Dat wordt dus nog even oefenen… Aan het eind van de voorstelronde krijg ik een stapeltje shirts aangereikt en kan ik mij omkleden voor mijn functie als salesman. Eric neemt het stokje van Rene over om mij wat verder te introduceren bij diverse lieden en daarnaast om mij wegwijs te maken op de vloer en in het digitale systeem. Het zijn nogal wat indrukken dus en tegen twaalf uur duizelt mijn hoofd. Gelukkig heb ik dan lunchpauze en die besluit ik te spenderen bij Lagoonies, alwaar ik een broodje en een glaasje melk bestel. Ruim op tijd meld ik mij weer bij IWW en begin met mijn taken als salesman. Met ruim 30.000 producten is het voor mij nog flink zoeken waar alles te vinden is. Na acht uur op de benen en met alle nieuwe indrukken zit de werkdag erop en om dat te vieren besluit ik maar even naar happy hour te gaan bij Lagoonies. Kom er al snel bekenden tegen en in een wat kleiner comité besluiten we nog even naar de Dinghy Dock bar te gaan. Gezelligheid kent voor mij nu wel tijd en niet al te laat ga ik er dan ook vandoor, ik moet morgen tenslotte weer werken!

This entry was posted in Dutch. Bookmark the permalink.

Wil je reageren? Dat kan!