St. Martin 7 april 2017 – Airco effect

Ik ben vandaag niet fit. Ik vermoed dat de airco in de winkel daar debet aan is. Mijn keel zit dicht en ik moet regelmatig hoesten van het kriebelen in mijn keel. Op het werk heb ik gelukkig weinig tijd om daar aan te denken en heb er gelukkig niet al te veel last van gedurende de dag. Na het werk ga ik toch nog maar even naar Lagoonies voor het happy hour. Het is tenslotte vrijdag en dus Hollandse avond. Ik tref er meteen ‘klein Boxtel’ (Rene, Brigit, Henk en Michelle) en sluit mij daar bij aan. Niet veel later komen ook Ton, Dominique, Rudy en Nico aan en gezamenlijk gaan we naar de Chinees om een bodempje te leggen. Na het eten gaan zij nog even door maar besluit ik verstandig te zijn. Ben niet fit en moet morgen werken dus ik ga lekker naar de boot en ga niet te laat slapen!

This entry was posted in Dutch. Bookmark the permalink.

Wil je reageren? Dat kan!