St. Martin 8 april 2017 – Nachtelijke racerij

Mijn lichamelijke staat is er niet beter op geworden. Keelpijn en hoesten is erger dan gisteren. Erg vervelend maar gelukkig wordt het iets minder na de koffie en het ontbijt. Gedurende de ochtend krijg ik een boodschappenlijstje van Rene. Een klant heeft een waslijst aan producten besteld en die mag ik bij elkaar harken. Een goede oefening in het vinden van producten in de winkel. Ik merk dat het al een stuk beter gaat. Tussendoor help ik klanten en weet ze bijna altijd direct en doelgericht te helpen. Het gaat dus de goede kant op en ik voel mij al bijna als een vis in het water op de werkvloer. Na het werk besluit ik toch nog maar even tot een klein biertje bij Lagoonies (het is tenslotte happy hour). Ik ken er meteen meer mensen dan anders, het is tenslotte het zeilers café van Simpson Bay en ik kom er diverse klanten tegen die ik de voorgaande dagen heb geholpen. Wanneer het happy hour voorbij is ga ik rap ervandoor, ik voel mij tenslotte nog steeds net bepaald lekker. Wel ga ik nog even bij Rudy langs om te informeren naar de laatste afspraken mbt de formule 1 van zondag. Die blijken we bij Ton aan boord te kunnen gaan kijken. Terug aan boord werk ik een uitsmijter naar binnen, ga niet al te laat (voor)slapen en zet de wekker op half twee. Dat slapen gaat niet geweldig. Juist wanneer ik horizontaal lig moet ik veel hoesten dus echt in slaap kom ik helaas niet. Om half twee gaat de wekker. Ik twijfel nog even of ik naar Ton zal gaan want ik voel mij verre van fris maar afspraak is afspraak dus ik sjees even voor twee uur naar de True Blue. Ton en Rudy zitten al voor de buis en ik sluit mij erbij aan. Om twee uur gaat de Formule 1 van start, niet veel later dient Dominique een flink bord frikadellen op en zitten we snackend de verrichtingen van Max (en de rest) te aanschouwen. Ik voel mij knap beroerd en na een paar stukjes frikadel houd ik het qua snacks dan ook voor gezien. Gelukkig weet Ton er wel raad mee… Het wordt een prachtige race en Max weet zicht van P16 op te werken naar het podium P3. Top prestatie. Even voor vieren gaat de TV uit en gaan we rap terug naar onze boten. Hoogste tijd om te gaan slapen! Kan morgen gelukkig uitslapen en hopelijk voel ik mij dan wat beter…

This entry was posted in Dutch. Bookmark the permalink.

2 Responses to St. Martin 8 april 2017 – Nachtelijke racerij

  1. Hans & Anja says:

    Wij, Anja en ik, wij bewonderen jou wel hoor. Van het heerlijke relaxte cruiseleven zomaar ineens in een airco zaal. Succes, het normale leven gaat je zeker bevallen.

  2. Rob says:

    Godsamme, de race heb ik gezien maar die frikandellen………

Wil je reageren? Dat kan!