St. Martin 12 april 2017 – Blaffende honden slapen niet

Dat hoesten blijkt toch vrij hardnekkig. Ben redelijk goed in slaap gekomen maar om 02.00 uur heb ik mijzelf toch weer wakker geblaft. Ben na een kopje thee maar weer gaan slapen. De werkdag heeft weinig bijzonderheden. Ik lunch voor de verandering maar eens even aan boord en na het werk skip ik happy hour en ga direct terug naar de boot voor het diner. Aangezien ik morgen een vrije dag heb besluit ik dat, na het diner van pastaprut, toch nog maar even te gaan vieren met een biertje bij Lagoonies. Het is er niet al te druk maar ik tref er wel Greg, Kirsty en Chris en sluit mij bij hen aan. Na wat ouwehoeren en wat biertjes houden we het voor gezien en ga ik dus redelijk bijtijds weer retour naar mijn boot alwaar ik niet veel later de ogen sluit.

This entry was posted in Dutch. Bookmark the permalink.

Wil je reageren? Dat kan!